Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди голямото нападение, предприето днес от палестинското движение

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди голямото нападение, предприето днес от палестинското движение
Коментари Харесай

Пеевски осъди нападението на Хамас срещу Израел

Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди огромното нахлуване, подхванато през днешния ден от палестинското придвижване Хамас против Израел, оповестиха от пресцентъра на партията.

С отвращение и яд осъждаме терористичното похищението на Хамас против хората на Израел. Изразяваме дълбоката си съпричастност към израелския народ и страна, се споделя в позиция на Пеевски.

Уродливото лице на тероризма за следващ път ни сподели какъв брой значим и безвъзвратен е цивилизационният ни избор и последователността ни в следването на евроатлантическите полезности, посочи той.

Делян Пеевски призова премиера акад. Николай Денков и държавното управление да подхващат неотложно нужните дейности, с цел да приберат невредими блокираните на летището в Тел Авив българските жители, за които алармираха медиите.

Тези хора са изправени пред ужаса на тероризма, изплашени и безпомощни, без заслон, храна и вода, сподели депутатът от ДПС. Основен и безвъзвратен дълг на всеки представител на властта е да се погрижи за здравето, живота и сигурността на българските жители в неволя, напомни Пеевски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР